SEO

We optimaliseren je website zodat hij goed gevonden wordt door Google en andere zoekmachines

We helpen je graag met het vormen van een plan

Behaal een top ranking in de zoekmachines

Google en andere zoekmachines bepalen op basis van een hoop factoren op welke positie een website in de zoekmachine komt te staan. Een groot deel van deze factoren heb je zelf in de hand. Zo dragen de inhoud van teksten, meta omschrijvingen van afbeeldingen en pagina’s, interne links en de snelheid van je website allemaal op hun eigen manier bij aan je ranking.

Wij optimaliseren je website volledig, op deze manier kunnen Google en andere zoekmachines jou beter vinden op relevante trefwoorden.

Al onze websites krijgen een SEO kickstart

Alle websites die we maken krijgen een zoekmachine optimalisatie kickstart mee. Op deze manier wordt je website al goed gevonden als mensen op je producten of diensten zoeken. Wil je ook gevonden worden bij algemenere termen, waar meer concurrentie voor is? Dan is daar meer werk voor nodig en ook daar helpen wij je graag bij met ons SEO maatwerk.

Met ons SEO maatwerk voeren we een uitgebreide keyword analyse uit en besteden we aandacht aan linkbuilding, content optimalisatie en het instellen van de Google diensten.

Word gevonden door (potentiële) klanten

Ons SEO aanbod

Wil je beter vindbaar worden op Google en andere zoekmachines? We helpen je graag om je concurrentie online voor te blijven en makkelijk gevonden te worden.

Basis

Kickstart SEO

Website

Pagina's

Afbeeldingen

€ 0,-

standaard inbegrepen

Uitgebreid

Maatwerk SEO

+

Het instellen van

Komt binnenkort!

Bij maatwerk SEO stellen we Google Site Kit voor je in
Ons proces is nauwkeurig verdeeld in verschillende stappen

Scoor hoger in Google

Blijf je concurrentie voor

Door goede zoekmachine optimalisatie blijf je je concurrentie voor door hoger te eindigen in Google en andere zoekmachines.

Zijn er nog dingen onduidelijk?

We geven antwoord op al je vragen!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek