Webdesign

We maken en ontwerpen websites met gebruik van premium tools

We maken mooie en unieke websites voor elk apparaat

Een mooi en uniek design

Een website begint bij het krijgen van een indruk van jouw wensen en doelen. Hiervoor voeren wij een introductiegesprek. Op basis van dit gesprek werken wij aan een mooi en uniek design totdat jij er tevreden mee bent.

In dit design verwerken we het karakter en de uitstraling van het bedrijf, zodat het bedrijf de bezoeker goede indruk krijgt van wie jij bent. Ook wordt er een hoop aandacht besteed aan het responsive en gebruiksvriendelijk maken van de website.

Een eerlijke prijs door een efficiënter proces

Wij hebben ons eigen proces gecreëerd om zo een eerlijkere prijs te kunnen bieden. Door delen van bestaande ontwerpen te combineren komen we tot een nieuw uniek ontwerp dat perfect bij jouw idee past. Op deze manier hoeven er niet meerdere ontwerpen van de grond af ontworpen te worden, wat een hoop tijd en geld bespaart.

Je krijgt zo ook een beter beeld bij de verschillende uitstralingen die jouw website kan hebben en de mogelijkheden die er zijn. De kosten hoeven je niet meer te belemmeren in je zoektocht naar het perfecte ontwerp, aangezien het komen tot een ontwerp een stuk efficiënter is.

Alles voor een tevreden klant

Alles wat je nodig hebt, en meer

Naast het maken van de website doen wij ook iets extra’s. Zo is je website gemaakt met premium software waardoor het later makkelijk is om aanpassingen te maken. Ook optimaliseren we je website voor desktop, tablet en mobiel, om zo snel, efficiënt en gebruiksvriendelijk mogelijk te werken en om goed gevonden te worden op zoekmachines als Google en Bing.

Alles wat je nodig hebt

Onze websites hebben alles wat je nodig hebt om jouw bedrijf te versterken.

Volledig geoptimaliseerd

Onze websites zijn responsive, snel en geoptimaliseerd voor browsers als Google en Bing.

Ons proces is speciaal voor jou op maat gemaakt
We halen inspiratie uit bestaande websites en templates voor een efficiënter proces

Elke website is anders

Voor elke website een unieke prijs

Wij werken niet met pakketten omdat elke website in onze optiek anders is. We kijken naar jouw doelen en wensen en komen met een uniek aanbod voor wat er in onze ogen nodig is om die doelen en wensen te bereiken en te vervullen. 

Je kan ook een offerte aanvragen en hier aangeven wat je zelf al in gedachten hebt. Naar aanleiding van deze offerte nemen wij contact met je op!

Zijn er nog dingen onduidelijk?

We geven antwoord op al je vragen!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek