Contact

We geven antwoord op al je vragen

Bel of mail gerust

We leren jou en je bedrijf graag kennen

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Voor een prijsindicatie kan je ook een offerte aanvragen.

We doen ons best om je (aan)vraag binnen 3 werkdagen te beantwoorden.

Gaat je vraag over onze werkwijze? Neem dan een kijkje tussen de veel gestelde vragen.

Onze gegevens

Neem voor andere informatie contact met ons op of kijk tussen onze veel gestelde vragen

Bel ons

+31 6 33182029

Bedrijfsinformatie

KVK-nummer: 87322501
btw-nummer: NL004396760B92

We staan altijd open voor vragen

Veel gestelde vragen

Dit is natuurlijk sterk afhankelijk van de website. Dingen als het aantal pagina’s en de functionaliteit kunnen de complexiteit erg beïnvloeden. We streven er altijd naar om een website binnen een maand af te krijgen en over het algemeen lukt dat ook wel. Mochten we denken dat we meer tijd nodig hebben voor je website, laten we dit van tevoren al aan je weten.

Ja! De website is na het aanleveren volledig van jou en je mag er mee doen wat je wilt. Je zit nergens aan vast.

Ja! Wij maken onze websites in WordPress. Dit content-management-systeem maakt het aanpassen of toevoegen van dingen op je website zo makkelijk mogelijk voor je. Als je hier meer over wil weten, leggen we graag aan je uit hoe dit werkt.

In principe is dat niet erg. Het is voor ons echter wel een vereiste dat de hosting provider WordPress ondersteunt. Al is dat nagenoeg altijd wel het geval.

Dat is helemaal niet erg! Dan kijken wij graag met je mee naar wat er het beste bij jouw plan past en aan jouw behoefte voldoet.

Ja hoor! Al is het bij onderhoud natuurlijk wel belangrijk dat de website is gebouwd met tools waar wij bekend mee zijn. Als dat inderdaad het geval is, dan onderhouden wij je website graag voor je.

Ondanks dat wij dat natuurlijk jammer zouden vinden, is dat zeker mogelijk. Wij maken gebruik van tools met wereldwijde erkenning. Hierdoor zal je er weinig moeite mee hebben om een web designer te vinden die met jouw website overweg kan. Overstappen naar een andere hosting provider is ook geen probleem, dat proces is relatief simpel.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem dan een kijkje tussen onze diensten!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek
Origin Webdesign logo

Offerte Aanvragen