Over Ons

Wij zijn Origin Webdesign

Websites zijn te duur en het proces te complex

Als je op zoek bent naar een website, kom je er al snel achter dat dat niet zo makkelijk en straight-forward is als dat je zou verwachten.

Zo zijn er vaak meerdere bedrijven nodig om alles wat er bij een website komt kijken te regelen en valt de prijs een stuk hoger uit dan wat je van tevoren verwacht.

Dit vinden we onnodig en dus doen wij dit anders.

Wij bieden álles-in-1 en een efficiënter proces

Gek genoeg was het geen hogere wiskunde om met een oplossing te komen. Wij bieden alles wat er nodig is om jou als klant volledig te ontlasten, maar bieden tegelijkertijd ook echt alléén wat jij daadwerkelijk nodig hebt. Op die manier komen we op een heel ander eindresultaat uit:

We regelen alles wat je nodig hebt en wat er bij jouw website komt kijken, en dat voor een eerlijke (lagere) prijs.

Kortom, precies wat je als klant al zou verwachten, maar nu is het ook daadwerkelijk zo.

We helpen je graag met jouw project

Alléén wat je nodig hebt

Door uit delen van al bestaande ontwerpen inspiratie te halen komen we tot een nieuw uniek ontwerp dat perfect bij jouw idee past. Veel efficiënter dus!

Nét zo uniek, voor een lagere prijs.

Alles op één plek

Van het bouwen, tot het hosten en onderhouden, en zelfs het optimaliseren van je website. Wij doen het allemaal.

Perfect op jou afgestemd

Elk project is uniek en zo behandelen wij ze dus ook. We weten onze diensten perfect op jou af te stemmen waardoor ons werk van zo’n groot mogelijke waarde is, tegen een zo eerlijk mogelijke prijs.

Vol met ambitie

We blijven ons als bedrijf constant verbeteren om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Nóg snellere hosting, nieuwe diensten of nieuwe versterkingen binnen ons team. We zitten nooit stil.

Jouw website. Onze missie.

Een complete website, voor een eerlijke prijs

Het aanschaffen van een website zou een simpel proces moeten zijn, dat is het bij ons dus ook. Bij ons hoef je zelf nergens meer aan te denken, jij bent tenslotte al druk genoeg met het runnen van je bedrijf. Je geeft aan wat je zoekt, en wij maken het voor je.

Ontmoet onze initiatiefnemer

Het gezicht achter ons bedrijf

Ik heb al jaren ervaring in het bouwen van websites, wat een lange tijd een hobby is gebleven. In mijn optiek kan er echter een hoop beter in de webdesign industrie en daarom heb ik besloten hier een bedrijf in te beginnen.

Naast Origin Webdesign, ben ik bezig met de studie Computer Science & Engineering aan de TU Delft. Bij deze studie leer ik over de informaticabranche in zijn geheel, denk daarbij aan dingen als software ontwikkeling, dataverwerking, artificial intelligence en robotica. Ook deze kennis kan wel eens van pas komen om oplossingen tot unieke problemen te vinden.

Jannick Weitzel

Oprichter en eigenaar

De tools die we gebruiken

Onze premium software

We gebruiken de nieuwste premium software bij het maken van onze websites. Dat werkt niet alleen fijner, maar resulteert ook in een makkelijk te onderhouden en uit te breiden website.

Ben je op zoek naar een website voor een eerlijke prijs?

Daar kunnen wij je bij helpen!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek
Origin Webdesign logo

Offerte Aanvragen